כריך קורנביף - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כריך קורנביף

נשאר לכם בשר בקר מהארוחה של ליל אמש? כך תכינו ממנו כריך של שאריות

דרגת קושי: קל
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

שאריות בשר בקר קר מהמתכון לחזה בקר בדבש

פרוסות לחם לבן

קומץ עלי חסה שטופים

חרדל ד'יזון

קורנישונים

בצל סגול

הוראות הכנה

מורחים את החרדל על פרוסת לחם אחת ומניחים את החסה. מעליה פורסים את הבשר הקר, מפזרים את הבצל, סוגרים ומגישים לצד קורנישונים ונהנים!



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות