מתכון

כריך קורנביף

נשאר לכם בשר בקר מהארוחה של ליל אמש? כך תכינו ממנו כריך של שאריות

גיא גמזו, שף אורח
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גיא גמזו, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
כריך קורנביף

רכיבים

  • שאריות בשר בקר קר מהמתכון
  • לחזה בקר בדבש
  • פרוסות לחם לבן
  • קומץ עלי חסה שטופים
  • חרדל ד'יזון
  • קורנישונים
  • בצל סגול

הוראות הכנה

מורחים את החרדל על פרוסת לחם אחת ומניחים את החסה. מעליה פורסים את הבשר הקר, מפזרים את הבצל, סוגרים ומגישים לצד קורנישונים ונהנים!

תגובות