תרכיז רימונים ביתי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תרכיז רימונים ביתי

קל, מהיר, פשוט להכנה ובריא יותר מכל רכז רימונים שתמצאו בחנות

דרגת קושי: קל
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

ליטר מיץ רימונים סחוט טרי

200 גרם (כוס) סוכר

חצי כפית מלח

3 כפות מיץ לימון

הוראות הכנה

בסיר בינוני מרתיחים מיץ רימונים, סוכר, מלח ומיץ לימון. מנמיכים את הלהבה וממשיכים בבישול, ללא מכסה, עד שנוזלי הרימון מצטמצמים לכדי סירופ סמיך (כמו סירופ מייפל). לרוב התהליך נמשך בין שעה לשעה ורבע. יש לקחת בחשבון שלאחר צינון, הסירופ מסמיך עוד. לאחר הבישול מתקבל סירופ בנפח של 400 מ"ל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות