מתכון

תרכיז רימונים ביתי

קל, מהיר, פשוט להכנה ובריא יותר מכל רכז רימונים שתמצאו בחנות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
תרכיז רימונים
צילום: לימור לניאדו תירוש

רכיבים

  • ליטר מיץ רימונים סחוט טרי
  • 200 גרם (כוס) סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות מיץ לימון

הוראות הכנה

בסיר בינוני מרתיחים מיץ רימונים, סוכר, מלח ומיץ לימון. מנמיכים את הלהבה וממשיכים בבישול, ללא מכסה, עד שנוזלי הרימון מצטמצמים לכדי סירופ סמיך (כמו סירופ מייפל). לרוב התהליך נמשך בין שעה לשעה ורבע. יש לקחת בחשבון שלאחר צינון, הסירופ מסמיך עוד. לאחר הבישול מתקבל סירופ בנפח של 400 מ"ל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ