קבב עם סלסה של עגבניות ותרכיז רימונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קבב עם סלסה של עגבניות ותרכיז רימונים

דרגת קושי: קל
קבב עם סלסה של עגבניות ורכז רימונים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ל-10 מנות:

פרוסת לחם לבן ללא הקרום

רבע ק"ג בשר פאלדה טחון

רבע ק"ג בשר טלה טחון

חצי בצל לבן קצוץ

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

3 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

לסלסה:

3 עגבניות בשלות קצוצות לקוביות קטנטנות

2 שיני שום קצוצות

4 כפות שמן זית

רבע פלפל ירוק חריף קצוץ

כף תרכיז רימונים

להגשה:

טחינה גולמית

הוראות הכנה

משרים את פרוסת הלחם בשתי כוסות מים קרים למשך שעה. סוחטים היטב. מערבבים את הבשר עם הלחם הסחוט, שמן זית, בצל קצוץ, פטרוזיליה ותבלינים. מערבבים היטב לפחות עשר דקות. צרים קציצות עבות ופחוסות ומצננים במקרר, מכוסות בניילון נצמד, לפחות שעה. צולים את הקבבים במחבת פסים לוהטת חמש דקות מכל צד. מערבבים בקערה את חומרי הסלסה, עורמים מעל כל קבב מעט סלסה חריפה וחצי כפית טחינה גולמית ומגישים עם פיתה טרייה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות