טרפלס שוקולד, דבש וג'ינג'ר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טרפלס שוקולד, דבש וג'ינג'ר

דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

125 מ”ל (חצי כוס) שמנת מתוקה

2 כפות דבש

300 גרם שוקולד

100 גרם חמאה רכה

3 כפות קוניאק

חצי כפית אבקת זנגביל

2 חלמונים

לציפוי: קקאו איכותי מנופה

הוראות הכנה

מבשלים שמנת ודבש בסיר עד רתיחה עדינה. מכבים את האש ומוסיפים שוקולד וחמאה, מערבבים עד המסה. מוסיפים קוניאק וזנגביל ומערבבים. מוסיפים חלמונים ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה ומבריקה. מעבירים לתבנית אפייה מרובעת או מלבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה ומצננים למשך לילה. הופכים על קרש חיתוך וחותכים בעזרת סרגל וסכין חדה ריבועים קטנים. אם המסה מתחממת מדי בעת החיתוך, מצננים במקרר בזמן החיתוך לרבע שעה ואז ממשיכים. טובלים כל ריבוע בקקאו מנופה ומצננים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא. מוציאים מהמקרר ואוכלים אחרי 3 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות