פילה דניס בסלסת עגבניות ויין לבן - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פילה דניס בסלסת עגבניות ויין לבן

דניס הוא דג עדין שאפשר להתאים לו הרבה רטבים, למשל סלסת עגבניות ויין לבן

דרגת קושי: קל
פילה דניס בסלסת עגבניות ויין לבן
הדס פרץ

אני מאוד אוהבת דגים ודניס הוא דג עדין שאפשר להתאים לו הרבה רטבים. בחרתי בסלסת עגבניות ויין לבן, מכיוון שזה רוטב עדין המוסיף ארומה לדג וגם מחזק את טעמו. ההכנה קלה מאוד ומתקבלת מנת גורמה אמיתית. מנה יפה, צבעונית וטעימה, שמהדרת מאוד את שולחן החג.

לאתר של מיטל סייג - כמו בבית

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

פילה דניס (כ-150 גרם)

רבע כוס יין לבן (יבש או חצי יבש)

עגבנייה בינונית, חתוכה לקוביות קטנות

שן שום פרוסה

חופן פטרוזיליה

כף לימון טרי סחוט

3 ענפי טימין

כפית חמאה

מלח אטלנטי

פלפל גרוס

שמן זית

הוראות הכנה

צורבים במחבת את הדג על העור כשתי דקות עם מעט שמן זית ומפזרים עליו מעט מלח ופלפל.

הופכים את הדג לעוד 4-3 דקות ומניחים בצלחת – הדג מוכן ועסיסי!

לאותה מחבת מוסיפים 2 כפות שמן זית ואת החמאה, השום הטימין, העגבנייה, המלח והפלפל, מערבבים מעט וממתינים שהתערובת תרתח. מוסיפים את היין הלבן ואחרי חצי דקה את הלימון והפטרוזיליה, מערבבים עוד כשתי דקות ושופכים את הרוטב על הדג.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות