מתכון

סלט סלק עם רוטב טחינה־ג'ינג'ר

סלט סלק לאוהבי החמוץ שכיף לפתוח איתו ארוחה או שולחן מזטים

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים3
מתן שופן
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:2-4 סועדים
סלט סלק עם רוטב טחינה ג'ינג'ר
סלט סלק עם רוטב טחינה ג'ינג'רצילום: מתן שופן

רכיבים

  • 2 סלקים קלופים ומגוררים
  • עלים מתריסר גבעולי ריג'לה
  • 4 צנוניות פרוסות לטבעות דקות מאוד

לרוטב:

  • חתיכת ג'ינג'ר קלוף בגודל 4X4 ס"מ
  • 1/3 כוס טחינה גולמית
  • 1 לימון סחוט
  • קורט מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

הכנת הרוטב:

מכניסים את הג'ינג'ר למעבד מזון ומפעילים עד שהוא קצוץ היטב. מוסיפים את הלימון תוך כדי פעולה ולבסוף את הטחינה, המלח והפלפל השחור. אם יש צורך, מוסיפים מעט מים (או לימון, למי שמאוד אוהב טעמים חמוצים) בהדרגה על מנת לדלל את הרוטב. טועמים, ומתקנים תיבול.

הרכבת הסלט:

מערבבים את כל המצרכים יחד, יוצקים את הרוטב מעל ומגישים למרכז השולחן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ