קינוח דבש קוקוס/סויה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קינוח דבש קוקוס/סויה

דרגת קושי: קל
קינוח דבש קוקוס
תומר אפלבאום

הקינוח הוא עוגת שכבות העשוי משילוב של עוגת דבש פשוטה וקרם קוקוס. אפשר להשתמש במתכון שלי או בכל מתכון אחר של עוגת דבש. בעזרת קרם משובח משדרגים את העוגה לקינוח מרשים ויפה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 עלים מעוגת דבש "פשוטה" (שהכנו במתכון הקודם)

250 גרם קרם קוקוס

170 סמ"ק מים

קורט מלח

5 גרם ג'לטין

60 גרם סוכר

60 גרם דבש

80 סמ"ק מים

50 גרם קורנפלור

3 חלמונים

הוראות הכנה

הקרם: בקערה שמים 80 סמ"ק מים ומוספים את הקורנפלור. יוצרים בלילה ומוסיפים את החלמונים, מערבבים.

משרים את אבקת הג'לטין ב-170 סמ"ק מים לכמה דקות.

על אש קטנה מחממים את המים בסיר תוך כדי בחישה עד להמסת הג'לטין, מוסיפים את קרם הקוקוס ומביאים לרתיחה. תוך כדי בחישה ומוסיפים את הבלילה עד לקבלת קרם סמיך.

מעבירים לקערת מיקסר ובעזרת וו "גיטרה" במהירות אטית מקררים את הקרם.

עריכה: בתבנית מרובעת מניחים דף מהעוגה, יוצקים חצי מהקרם ומיישרים, מעליו עוד דף, יוצקים את שארית הקרם ומכסים בדף עוגה נוסף.

מכניסים למקרר לצינון מוחלט.

לפני ההגשה מוציאים וחותכים למנות אישיות. אפשר לעטר בתפוח חלוט בדבש.

טיפים

גלזרמן ממליצה על טופו "קדיתא", שהוא יקר בהשוואה לאחרים אבל מרקמו וטעמו מצדיקים לדעתה את המחיר.

מלח הודי שחור קאלה נאמק, של חברת Vega, שמעניק ריח וטעם ביצתיים אפשר למצוא בחנויות טבע וגם בשופרסל.

מתכון למיונז טבעוני



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות