עוגת דבש וריקוטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת דבש וריקוטה

טוויסט קטן הופך את עוגת הדבש הקלאסית לעוגה מיוחדת, רכה וטעימה, עד ששוכחים שזאת בכלל עוגת דבש

דרגת קושי: קל
עוגת דבש וריקוטה
תומר אפלבאום תומר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לשתי תבניות אינגליש קייק:

לעוגת דבש קלאסית:

לשתי תבניות אינגליש קייק

240 מ"ל מים רותחים

1 שקיק תה

200 גרם סוכר

350 גרם דבש

240 מ"ל שמן

6 ביצים

420 גרם קמח

כף אבקת אפייה

חצי כפית סודה לשתייה

1 כף קינמון

למלית ריקוטה:

250 גרם גבינת טוב טעם

125 גרם (חצי חבילה) גבינת ריקוטה

50 גרם (4 כפות) סוכר

70 גרם (7 כפות) אינסטנט פודינג וניל

גרידה מתפוז אחד

הוראות הכנה

הכנת העוגה: מרתיחים את המים, יוצקים על התיון בכלי ומניחים בצד לקירור.

בקערה מערבבים סוכר, דבש, שמן, תה וביצים, עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והקינמון ומערבבים היטב.

הכנת המלית: במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הגבינות והסוכר כ-3 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת מסה אחידה.

מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים במהירות בינונית דקה נוספת, עד להיטמעות מוחלטת במסה.

הרכבת העוגה: מזלפים את שכבת הריקוטה בתחתית התבנית, כ-1/3 גובה התבנית.

מוזגים את מסת העוגה עד 3/4 גובה התבנית.

אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות כ-50-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות