מתכון לחזרת אדומה נשכנית

כך מכינים חזרת חריפה ומצוינת שהולכת נהדר לא רק לצד גפילטע פיש

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
חזרת אדומה

רכיבים

  • 1/2 ק"ג שורש חזרת קלוף וטחון
  • 1/4 ק"ג סלק קלוף וטחון
  • 1/4 כוס חומץ לבן
  • 3 כפות סוכר לבן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כוס מים רתוחים

הוראות הכנה

מערבבים את החומרים ומגישים בקערית הגשה.

תגובות