גרנולה דלעת ורימונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון גרנולה דלעת ורימונים

בריאות קלה להכנה במסווה של ממתק. הגרנולה שאפילו הילדים שלכם יאהבו

6-8 סועדים דרגת קושי: קל
גרנולה דלעת ורימונים
אפיק גבאי

כל הזדמנות לדחוף לילדים בריאות במסווה של ממתק מתקבלת אצלנו בבית בברכה. כשמוסיפים לכך שיבולת שועל, דלעת ורימונים כבונוס, זו בכלל הצלחה משולשת. מלכלכים קערה אחת, מחממים תנור ויוצאים לדרך.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 כפית שמן קוקוס. אפשר גם שמן קנולה

½ כוס מחית דלעת

2 כפות חלב שקדים / סויה / רגיל

4 כפות מייפל / דבש

½2 כוסות שיבולת שועל

¾ כוס גרעיני רימון

1 כפית שטוחה קינמון

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות.

מערבבים דלעת עם שמן קוקוס. מוסיפים חלב ומייפל.

מוסיפים שיבולת שועל ובסוף מקפלים פנימה את הרימונים והקינמון.

משטחים בתבנית אפייה ולוחצים מעט עם הידיים.

אופים רבע שעה.

מצננים וחותכים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות