פבלובה קרם לימון ורימונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פבלובה קרם לימון ורימונים

דרגת קושי: קל
פבלובה קרם לימון ורימונים
אפיק גבאי

אין ספור מילים כבר נכתבו על המלכה פבלובה, קינוח מוצלח לכל הדעות. אצלנו בבית היא אורחת של כבוד מאז שגיליתי כמה קל וכיף להכין אותה עם הילדים. אפילו שהם שותפים לעשייה, היא עדיין מותירה רושם טוב בכל שולחן חג.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לפבלובה:

4 חלבונים

300 גרם סוכר

1 כף קורנפלור

חצי כף חומץ

לקרם לימון:

125 מיץ לימון

1 זסט לימון

100 גרם סוכר

85 גרם חמאה חתוכה בטמפרטורת חדר

2 ביצים

הוראות הכנה

פבלובה: מקציפים חלבונים ומוסיפים סוכר בהדרגה, עד שמתקבל קצף יציב.

מוסיפים לאט את הקורנפלור והחומץ.

ממשיכים להקציף לקצף מבריק, חזק ויציב.

מניחים על נייר אפייה ויוצרים באמצע שקע עם כף.

אפשר גם להניח ערימות קטנות לפבלובות אישיות.

אופים בחום של 140 מעלות שעה וחצי. מכבים את התנור ונותנים לפבלובה להתקרר בתנור.

ממלאים בקרם לימון (או קצפת לעצלנים), ברימונים או בכל פרי אחר.

קרם לימון: מחממים על האש את כל המרכיבים חוץ מהביצים.

מערבבים את הביצים.

עושים השוואת טמפרטורות בין הביצים למאסה החמה: מזלפים לאט לאט מהמאסה החמה אל הביצים, עד לשוויון טמפרטורה, ומחזירים לאש.

מסמיכים עד כמעט רתיחה.

מורידים מהאש וטוחנים בבלנדר מוט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות