טפיוקה רימונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טפיוקה רימונים

דרגת קושי: קל
טפיוקה רימונים
אפיק גבאי

לפני עשר שנים, כאשר הייתי בסטאז' בניו יורק, נתקלתי לראשונה בפניני הטפיוקה ששבו אותי ברגע.

המרקם, קלות ההכנה והאפשרויות הבלתי נגמרות הפכו את חומר הגלם הזה לבן בית אצלי במטבח. מצורפת אופציה אחת מני רבות, כיפית, מתוקה וקלילה להכנה.

2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ליטר מיץ רימונים

100 גרם סוכר

חצי כפית מלח

50 גרם טפיוקה

הוראות הכנה

מרתיחים מיץ, סוכר ומלח, מוסיפים את הטפיוקה ומביאים שוב לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל בין חצי שעה לארבעים דקות. מקפידים לערבב כל חמש דקות.

הטפיוקה מוכנה כשהיא סמיכה והפנינים שקופות.

להגשה מוסיפים מעט קצפת ורימונים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות