מתכון

טפיוקה רימונים

לירז שדה, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
טפיוקה רימונים
צילום: אפיק גבאי
לירז שדה, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

לפני עשר שנים, כאשר הייתי בסטאז' בניו יורק, נתקלתי לראשונה בפניני הטפיוקה ששבו אותי ברגע.

המרקם, קלות ההכנה והאפשרויות הבלתי נגמרות הפכו את חומר הגלם הזה לבן בית אצלי במטבח. מצורפת אופציה אחת מני רבות, כיפית, מתוקה וקלילה להכנה.

רכיבים

  • 1 ליטר מיץ רימונים
  • 100 גרם סוכר
  • חצי כפית מלח
  • 50 גרם טפיוקה

הוראות הכנה

מרתיחים מיץ, סוכר ומלח, מוסיפים את הטפיוקה ומביאים שוב לרתיחה.

מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל בין חצי שעה לארבעים דקות. מקפידים לערבב כל חמש דקות.

הטפיוקה מוכנה כשהיא סמיכה והפנינים שקופות.

להגשה מוסיפים מעט קצפת ורימונים.

תגובות