טראפלס דבש - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טראפלס דבש

דרגת קושי: קל
דודו בכר

שילוב של דבש ושוקולד הוא כמו פעולה אלכימית, שבה חיבור שני המרכיבים יחד טעים יותר מאשר כל אחד מהם בנפרד. בניגוד למה שנהוג לחשוב, הכנת טראפלס היא פשוטה וניתן להכינם עם הילדים בבית, לגלגל יחד ולגרום להם להרגיש חלק מההכנות לחג. את הטראפלס ניתן לשמור במקרר לכמה ימים ולשלוף כשהאורחים מגיעים.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

80 גרם חמאה

100 גרם מחית נוגט

15 גרם דבש

200 גרם שוקולד חלב

50 גרם קקאו

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד ומקררים מעט. בקערת מיקסר מקציפים היטב חמאה, דבש ומחית נוגט עד לקבלת קרם. מוסיפים את השוקולד לקערת המיקסר ומערבבים. מקררים כשעתיים. מגלגלים לכדורים, טובלים בשוקולד ומיד לאחר מכן מניחים בקקאו לציפוי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות