מרשמלו דבש - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרשמלו דבש

דרגת קושי: קל
דודו בכר

אם נדמה שקשה להכין מרשמלו בבית, המתכון הבא מגלה שאפשר להכין כזה וזה אפילו לא מסובך. רק צריך להצטייד בחומרי הגלם המתאימים (סוכר אינוורטי נמצא כיום בכל חנות מזון מתמחה ובכל מחלקת אפייה בסופרים). תוספת הדבש לכבוד החג מקפיצה את מתיקות המרשמלו. אפשר ורצוי להגיש קערה כזו אחרי הקינוחים ולתת לאורחים לנקר בה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

330 גרם סוכר

112 גרם מים

50 גרם סוכר אינוורטי

28 גרם ג'לטין

140 גרם מים

150 גרם סוכר אינוורטי

50 גרם דבש

הוראות הכנה

מספיגים ג'לטין במים. במיקסר שמים 150 גרם סוכר אינוורטי. בסיר שמים מים, סוכר רגיל ו-50 גרם סוכר אינוורטי ודבש ויוצרים סירופ. כשהסירופ מגיע ל-110 מעלות שופכים אותו למיקסר עם הסוכר האינוורטי ומקציפים. ממיסים ג'לטין, מוסיפים וממשיכים בהקצפה (בערך 20 דקות) עד שהמאסה מתקררת ל-45 מעלות. יוצקים לרינג שיושב על משטח ששומן מראש עם חמאה ומעט קורנפלור.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות