מוס שוקולד אוורירי עם נגיעות רימונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוס שוקולד אוורירי עם נגיעות רימונים

דרגת קושי: קל
דודו בכר

קינוח שוקולדי בסיום ארוחה הוא חובה בכל שולחן חג. במוס השוקולד הבא שולבו רימונים שנותנים למוס מעט חמיצות מעניינת, והדבש הוא תוספת מעשירה לגנאש.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

למוס:

5 גרם ג'לטין + 25 גרם מים

125 גרם חלב

235 גרם שוקולד מריר

20 גרם דבש

250 גרם שמנת מתוקה

לקישוט: גרגירי רימון

לגנאש:

100 גרם שמנת מתוקה

15 גרם דבש

200 גרם שוקולד חלב

לקרמבל אגוזים:

100 גרם חמאה

120 גרם שקדים

100 גרם סוכר דמררה

120 גרם קמח

הוראות הכנה

מוס: מערבבים ג'לטין עם מים ומניחים בצד. מחממים חלב ודבש ויוצקים על השוקולד המריר. מקציפים שמנת לקצפת רכה ומקפלים לתערובת השוקולד. יוצקים לכוסות ומקררים כשעה.

גנאש: מחממים את השמנת והדבש ויוצקים על השוקולד. מערבבים היטב.

קרמבל אגוזים: מערבבים את המרכיבים בקערה עד לקבלת בצק פירורי. מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ואופים ב-160 מעלות כ-15 דקות. מקררים (למתקדמים: ניתן לצבוע באבקת זהב לאכילה).

הרכבה: יוצקים מוס שוקולד לכוסות ומקררים כשעה. יוצקים גנאש שוקולד ומקררים כ–15 דקות. מפזרים רימונים, מעט קרמבל וקישוטי שוקולד ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות