עוגת חלבה שוקולד בחושה טבעונית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת חלבה שוקולד בחושה טבעונית

השילוב בין שוקולד לחלבה הוא שילוב טעים שילדים אוהבים במיוחד. בשביל המבוגרים התווסף גם תיבול עדין של ציפורן, קינמון ואגוז מוסקט. מתכון מתוך הספר "לאכול טוב" של השפית זהר לוסטיגר-בשן

2 תבניות אינגליש קייק או תבנית בקוטר 26 ס"מ דרגת קושי: קל
עוגת שוקולד חלבה טבעונית
דניאל לילה
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 8

רכיבים

1/2 כוס (120 מ"ל) שמן קנולה ועוד קצת לשימון התבנית

2 כוסות (280 גרם) קמח כוסמין

1 כפית (5 גרם) אבקת אפייה

1 כפית (5 גרם) סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

3/4 כוס (150 גרם) סוכר קנים

1 כפית קינמון

1/4 כפית ציפורן טחון

אגוז מוסקט מגורר לפי הטעם

11/2 כוסות חלב אורז או חלב סויה או חלב שקדים

1 כף חומץ תפוחים

1 כוס חלבה מפוררת

50 גרם שוקולד מריר 70% קצוץ

1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות.

מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ותבלינים בקערה אחת.

טורפים חלב אורז ושמן קנולה בקערה שנייה. מוסיפים חומץ וטורפים כמה שניות להיטמעות.

יוצקים את התערובת הרטובה לחומרים היבשים ומערבבים רק לאיחוד החומרים. מוסיפים חלבה ושוקולד ומערבבים לפיזור. יוצקים את הבלילה לתבנית.

אופים 40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגות יוצא לח עם פירורים יבשים.

שומרים עד שבוע מחוץ למקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות