קציצות בקר במנגולד ושעועית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות בקר במנגולד ושעועית

דרגת קושי: קל
קציצות בקר במנגולד ושעועית
אפיק גבאי

כמה מילים מהלב: ריכוז כמה מאבות המזון בצלחת אחת יוצר מנה בריאה של בית. במנה יש מנגולד, שעועית ובקר – כל מה שצריך בארוחה מזינה ומשביעה.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

לקציצות:

700 גרם בשר בקר טחון

½ בצל קצוץ מטוגן

½ כפית שום קצוץ

½ צרור פטרוזיליה קצוצה

½ צרור כוסברה קצוצה

1 פיתה מושרית במים

2 ביצים

½ כפית ראס אל חנות

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית אריסה מרוקאית

לרוטב:

מעט שמן לטיגון

2 בצלים פרוסים

3 שיני שום קצוצות

½ חבילה גדולה של עלי מנגולד

¼ כפית ראס אל חנות

½ לימון פרוס דק

מיץ מחצי לימון

½ 1 כוס שעועית לבנה שהושרתה לילה שלם במים ובושלה עד ריכוך

2 כוסות ציר עוף

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי הקציצות. מצננים את התערובת כמה שעות במקרר.

מכינים מהתערובת קציצות קטנות וכדוריות.

מחממים סוטאז' עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

מוסיפים את השום והמנגולד וממשיכים לטגן כ-3 דקות.

מוסיפים לסיר את פרוסות הלימון ואת השעועית.

מתבלים במלח, ראס אל חנות ומיץ לימון.

מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

מוסיפים את הקציצות לסיר, מביאים שוב לרתיחה ומנמיכים את האש.

מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות