קציצות פרסיות | קציצות שיפטה ברנג'י - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות פרסיות - שיפטה ברנג'י

קציצות פרסיות במרק שיזכירו לכם את הילדות והבית

דרגת קושי: קל
קציצות שיפטה ברנג'י
אפיק גבאי

כמה מילים מהלב: הילדים הפרסים בבית הספר היו מביאים את הקציצות האלו איתם לארוחת הצהריים, וריח הקציצות האלו מחזיר אותי עד היום לזיכרונות המתוקים של הילדות.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

לקציצות:

600 גרם חזה עוף טחון

400 גרם בשר בקר טחון

כף שטוחה כורכום

כף שטוחה פלפל שחור

כף שטוחה כמון

צרור שמיר קצוץ

1 גזר מגורד

½ כוס אורז מבושל

למרק:

½ 1 ליטר ציר עוף

1 בצל קצוץ

חופן סלרי קצוץ

1 גמבה אדומה קצוצה

1 פלפל ירוק קצוץ

1 גזר קצוץ

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

כף שטוחה כורכום

כף שטוחה כמון

כף שטוחה פלפל שחור

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי הקציצות ויוצרים כדורים.

מרתיחים את ציר העוף בסיר ומוסיפים את קוביות תפוחי האדמה.

מוסיפים לסיר את הבצל, הסלרי, הגזר, הגמבה והפלפל הירוק.

מוסיפים את תבליני המרק.

מכניסים לסיר את הקציצות ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות