סורבה תפוחים ירוקים של גלידריית בּוּזה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סורבה תפוחים ירוקים של גלידריית בּוּזה

את התפוח בדבש מחליף אחר כבוד סורבה תפוחים ירוקים חמצמץ ואין כמוהו לסיים ארוחת חג

דרגת קושי: קל
סורבה תפוחים ועוגת דבש
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לקילו סורבה:

500 מ"ל מיץ מתפוחים ירוקים

216 מ"ל מים

30 מ"ל מיץ לימון

125 גרם סוכר לבן

125 גרם אבקת גלוקוז או סירופ גלוקוז

4 גרם גוּאר גאם

הוראות הכנה

בקערה (יבשה) מערבבים את הסוכר, אבקת הגלוקוז והגואר גאם.

בסיר קטן מחממים את המים ל-60 מעלות, מוסיפים את תכולת הקערה ומביאים כמעט לרתיחה, תוך כדי ערבוב רצוף.

מורידים מהאש ומצננים במקרר עד שהנוזל קר.

מוציאים מהמקרר ומוסיפים את מיץ התפוחים ומיץ הלימון.

מערבבים היטב בעזרת בלנדר מוט ומעבירים למכונת גלידה*.

מגישים מעל עוגת דבש או בלעדיה. 

* תפקיד מכונת הגלידה הוא קירור והקצפה. בהעדר מכונת גלידה – מעבירים לפריזר ומקציפים ידנית: ב-4 השעות הראשונות מוציאים מהפריזר את הכלי שבו יצקנו את הגלידה ומקציפים ידנית בזריזות באמצעות כף או מטרפה, תוך כדי גריפת הקרח שנוצר בצדדים אל מרכז התערובת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות