סלט תמרים וירוקים ברוטב ויניגרט - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט תמרים וירוקים ברוטב ויניגרט

סלט שכולו חגיגה של תמרים ואניס, עלים ירוקים של תרד, סילאן וגבינת כבשים מלוחה

דרגת קושי: קל
סלט תמרים, תרד טרי ובמיה טרייה ,וינגרט ערק וסילאן וגבינת כבשים מלוחה
רמי שלוש

סלט לא שגרתי, עונתי, טרי ורענן, מושלם לשהייה בחוץ – בפיקניקים בטבע וגם בסוכה, בעיקר לחובבי האניס. וביתר ימות השנה, ניתן לשחק כל הזמן עם המרכיבים שלו ועדיין לשים את התמרים במרכז.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 תמרים צהובים בשלים

חצי כוס תרד

6 יחידות במיה חתוכה גס

חצי כוס עלי גרגר נחלים

צרור עלי נענע מופרדים

2 כפות פיסטוק קלוי

לויניגרט:

1 כוכב אניס

חצי כוס ערק

3/4 כוס שמן זית

2 כפות סילאן

1 שן שום

מיץ מחצי לימון

מלח

הוראות הכנה

מצמצמים את הערק על להבה נמוכה (לא להיבהל זה דולק למס שניות וכבה) עם כוכב האניס ומקררים.

במעבד מזון מערבבים את כל המרכיבים לרוטב למעט שמן הזית.

מזלפים את השמן תוך כדי עירבוב בזילוף דק עד לקבלת רוטב הומוגני.

בקערה מערבבים את כל המרכיבים עם הוויניגרט ומסדרים בצלחת. קורעים את התמרים לחתיכות ומפזרים גבינה מלוחה ופיסטוק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות