סינטה כבושה ותמרים קרועים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סינטה כבושה ותמרים קרועים

מנה ראשונה פשוטה יחסית להכנה שאפשר לאכול אותה קרה, מעין גרסה מקומית של קרפצ'ו סינטה עם סירופ חרובים עלי זעתר ושמן זית

דרגת קושי: קל
סינטה כבושה ותמרים קרועים עם סירופ חרובים עלי זעתר ושמן זית
רמי שלוש

מנה ראשונה פשוטה יחסית וקרה, מעין גרסה מקומית של קרפצ'ו, שניתנת להכנה מראש. חשוב להשתמש בבשר טרי ואיכותי ביותר.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

800 גרם סינטה נקייה לגמרי משומן וגידים

2 ק"ג מלח גס

1 ק"ג סוכר חום

1 מנה וויסקי

1 כף זרעי כוסברה

8-10 תמרי מג'הול

שני ענפי זעתר מופרדים לעלים

מלח אטלנטי

פלפל שחור גרוס טרי

6 כפות שמן זית עדין

6 כפיות סירופ חרובים

הוראות הכנה

מעסים את הבשר בוויסקי מספר דקות.

מערבבים את המלח, הסוכר וגרגרי הכוסברה ומכסים את הבשר בתערובת לכ-18 שעות.

כעבור 18 שעות מוציאים את הסינטה מהכבישה ופורסים אותה לפרוסות דקיקות מאוד בסכין חדה.

מסדרים בצלחת את פרוסות הסינטה מזלפים מעט סירופ חרובים איכותי ושמן זית עדין.

קורעים תמרים לחתיכות גסות ומפזרים עלי זעתר, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות