תמרים ממולאים בדג חריף - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תמרים ממולאים בדג חריף

התמרים הממולאים נהדרים כמשחק מרענן בין מתוק לחריף, כמתאבנים או בגרסה עם קרם השומר כמנה ראשונה מושקעת

דרגת קושי: קל
תמרים ממולאים
רמי שלוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לטרטר הדג:

100 גרם פילה דג ים חתוך לקוביות קטנות

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כפית פילפל אדום חריף קצוץ

1 כף צנוברים קלויים

גרידה מלימון אחד

מלח אטלנטי

מיץ מלימון אחד

3 כפות שמן זית

כפית בצל סגול קצוץ דק

חצי כפית זרעי כמון קלויים

לקרם שומר:

1 שומר

חצי כוס חלב

כף חמאה

חצי כפית סוכר ומעט מלח


עשרה תמרי מג'הול  בשלים יחסית

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים, קוטמים את ראש התמר, חוצים מגלענים וממלאים בטרטר.

הכנת קרם שומר:

מבשלים את השומר עם כל יתר המרכיבים למשל של כ-40 דקות.

טוחנים ומעבירים במסננת דקה ומקררים.

בצלחת הגשה מורחים את קרם השומר ומסדרים את התמרים הממולאים.

טיפים

מומלץ להשתמש בדג לבן שבשרו מוצק, כמובן טרי ביותר ולא מהקפאה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות