סלט אבוקדו ותפוזים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אבוקדו ותפוזים

המתכון לסלט אבוקדו שמקורו בוולנסיה שבספרד הוא דוגמה טובה לשילוב מרענן בין מוצרים מהעולם החדש לתפוזי ולנסיה

דרגת קושי: קל
אבוקדו
dreamstime
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

סלט אבוקדו ותפוזים

2 תפוזים
2 אבוקדו בינוניים בשלים
1/4 כוס זיתים שחורים חתוכים
1 בצל סגול קטן פרוס לפרוסות דקיקות
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
מיץ מחצי לימון
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
 

הוראות הכנה

בסכין חדה מסירים את הקליפה מהתפוזים (עם הציפה הלבנה), פורסים לפרוסות
דקות ומניחים בקערה.

חוצים את האבוקדו לשניים ומסירים את הגלעין. חותכים את בשר הפרי לאורך ולרוחב בסכין, כך שנוצרות קוביות, ומוציאים בעזרת כף.

מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים בעדינות ומגישים מיד. אפשר להגיש כחלק ממזנון סלטים, עם סלט ירוק, או לצד דג בגריל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות