סלט אבוקדו קלאסי כמו של סבתא - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט אבוקדו קלאסי כמו של סבתא

יש הרבה מאוד דרכים להכין סלט אבוקדו. השף ניר פרומר ממסעדת תטה חוזר למתכון לסלט אבוקדו כמו של סבתא

דרגת קושי: קל
כריך עם סלט אבוקדו
אביעד הרמן
15תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 6

רכיבים

2 ביצים קשות

2 אבוקדו בשלים
בצל סגול בינוני
רבע צ'ילי אדום חריף (לא חייב)
3 גבעולי בצל ירוק
מיץ מלימון שלם
מלח
פלפל שחור

הוראות הכנה

חותכים את האבוקדו, הבצל, הבצל הירוק והצ'ילי לחתיכות קטנות מאוד לא מועכים).

עם פומפיה דקה מגררים את הביצים הקשות.

מתבלים עם מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות שלא ימעך.

מגישים קר. מושלם עם בגט טרי כזה שמתפצח, או בלחמניית מכולת עם גבינה מלוחה, קצת פסטו וזיתים מתובלים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות