מתכון

סלט אבוקדו קלאסי כמו של סבתא

יש הרבה מאוד דרכים להכין סלט אבוקדו. השף ניר פרומר ממסעדת תטה חוזר למתכון לסלט אבוקדו כמו של סבתא

ניר פרומר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים17כתוב תגובה
ניר פרומר, שף אורח
דירוג הגולשים
4.5 כוכבים(6)
דרגת קושי:קל
כריך עם סלט אבוקדו
כריך עם סלט אבוקדוצילום: אביעד הרמן

רכיבים

  • 2 ביצים קשות
  • 2 אבוקדו בשלים
  • בצל סגול בינוני
  • רבע צ'ילי אדום חריף (לא חייב)
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • מיץ מלימון שלם
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה

חותכים את האבוקדו, הבצל, הבצל הירוק והצ'ילי לחתיכות קטנות מאוד לא מועכים).

עם פומפיה דקה מגררים את הביצים הקשות.

מתבלים עם מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות שלא ימעך.

מגישים קר. מושלם עם בגט טרי כזה שמתפצח, או בלחמניית מכולת עם גבינה מלוחה, קצת פסטו וזיתים מתובלים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ