עוף צלוי מושלם בסיר - פולה רוטי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף צלוי מושלם בסיר - פולה רוטי

פולה רוטי, צלי עוף הצרפתי המפורסם של אמא, שלא תוכלו לחכות ולאכול אותו עם חתיכת חלה הספוגה בנוזלי הסיר הנדירים

דרגת קושי: קל
מתן שופן
6תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

2 כפות שמן קנולה

8 שוקי עוף או 4 כרעי עוף

5 שיני שום קלופות

2 עלי דפנה

4 תפוחי אדמה

קורט מלח ופלפל שחור גרוס (אפשר להמיר בפלפל לבן)

הוראות הכנה

מחממים את השמן בסיר רחב (אך לא שטוח). כאשר השמן חם, מעבירים פנימה את העוף: מניחים אותו על הצד של העור, וכאשר הוא משחים היטב – הופכים ומשחימים גם את הצד השני (זהירות: השמן עלול לקפוץ בשלב הזה ולכן כדאי להשתמש במכסה הסיר כמגן). במקביל קולפים את תפוחי האדמה. חותכים אותם לקוביות קטנות (3X3) ומוסיפים לסיר יחד עם שיני השום ועלי הדפנה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש. ממשיכים בבישול כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה מתרככים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות