סביצ'ה של מאיר אדוני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סביצ'ה של מאיר אדוני

כולנו רגילים למתכוני סביצ'ה פשוטים שעיקרם נתחי דג כבושים על ידי הדרים עם מעט מאוד תיבול נוסף. להלן גרסה שדורשת טיפה יותר השקעה במטבח ומניבה מנת סביצ'ה מלאת טעמים שתגרוף מחמאות מבני הבית

דרגת קושי: קל
סביצ'ה פרואני
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 4

רכיבים

לסביצ'ה:

80 גרם מוצרלה באפלו

80 גרם סשימי של דג ים

1 יחידה של טורטיה

כוס עגבניות שרי חצויות

כף של מחית צ'יפוטלה טחון

3 יחידות בצל ירוק – החלק הלבן בלבד (עם מעט גבעול)

חצי יחידה צ'ילי ירוק

מספר גבעולים יפים של כוסברה

חצי אבוקדו למנה

שתי יחידות ליים 

לוויניגרט מנדרינות:

100 מ"ל מחית מנדרינות או מיץ מנדרינות

25 מ"ל מיץ ליים

יחידת פלפל ירוק חריף או הבנרו מוחמץ

מעט זרעי כוסברה

מלח 

סוכר 

50 מ"ל שמן קנולה

חופן כוסברה

הוראות הכנה

הכנת הסביצ'ה:

צורבים את עגבניות השרי במחבת רותחת עם שמן צ'יפוטלה, מעט סוכר, מלח, פלפל שחור ונגיעת חומץ.

מקררים את העגבניות.

צורבים בצל ירוק על גריל או במחבת וחותכים למקטעים.

מתבלים את הסשימי במיץ ליים, מלח ושמן זית.

הכנת הוויניגרט:

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון ומזלפים את השמן ליצירת ויניגרט.

הרכבת המנה:

מתבלים את המוצרלה במלח, פלפל ושמן זית ומניחים בצלחת. מניחים גם את העגבניות, הבצל הירוק והסשימי דג, שתיבלנו קודם לכן במיץ ליים, מלח ושמן זית.

מפזרים רצועות של בצל אדום וטבעות צ'ילי ירוק. מטגנים טורטיה בשמן עמוק ונותנים לה להתקרר. שוברים חתיכות טורטיה על המנה, מפזרים עלי כוסברה טרייה ומזלפים ויניגרט מנדרינות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות