זיתים בכבישה ביתית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון זיתים בכבישה ביתית

הגשם הראשון כבר מאחורינו, ולפני שהטעמים דוהים כבשו לכם זיתים. זה לא מסובך כמו שזה נראה

צנצנת של 500 מ"ל דרגת קושי: קל
זיתים כבושים
מתן שופן
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.5 1 5 7

רכיבים

250 גרם זיתים ירוקים טריים

1 כוס מים
1 כף מלח
1 לימון

הוראות הכנה

בעזרת פטיש שניצלים או עלי ומכתש "דופקים" את הזיתים על מנת שייווצרו בהם חריצים עמוקים.

ממלאים את הצנצנת במים, מלח ומיץ מלימון אחד. מעבירים פנימה את הזיתים, חותכים את הלימון הסחוט לפרוסות או לרבעים, ומניחים מעל הזיתים (דוחסים מעט בכוח אם צריך).

סוגרים את הצנצנת היטב, ומניחים מחוץ למקרר למשך שלושה שבועות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות