טרטר דג ים עם זיתים כבושים ויוגורט - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון טרטר דג ים עם זיתים כבושים ויוגורט

טרטר דג מרענן עם עוקצנות מרירה ויוגורט נעים שמאזן אותה

דרגת קושי: קל
בתמונה רואים סלט טרטר וזיתים
מתן שופן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

170–200 גרם פילה דג ים לבן ללא העור (במקרה זה, בורי)

תריסר זיתים ירוקים כבושים מגולענים
3 עגבניות שרי תמר
3 כפות יוגורט כבשים
1 לימון
1 כף שטוחה מלח ים אטלנטי
5 כפות שמן זית
 

הוראות הכנה

קוצצים את הדג לקוביות בגודל 1/2 סמ"ר ומעבירים לקערה. קוצצים את הזיתים לקוביות קטנות יותר, ומעבירים לקערה עם הדג. מוסיפים 1 כף שמן זית, ומערבבים.

פורסים את עגבניות השרי לטבעות או שמיניות, ומניחים בצד (מומלץ לא לערבב בשלב זה את העגבניות עם הדג, שכן חומציות העגבניות תכבוש את הדג).  

מרכיבים את המנה:

על צלחת רחבה מורחים את היוגורט. מעליו מסדרים בתלולית את הדג עם הזיתים הכבושים, מפזרים את עגבניות השרי, מתבלים במלח ים אטלנטי וסוחטים מעל הכל לימון שלם. יוצקים בנדיבות (כ-4 כפות) שמן זית, ומגישים לשולחן.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות