ריבת גויאבות של סמדר בכליל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ריבת גויאבות של סמדר בכליל

ריבה שתכניס לכם הביתה ריח של סתיו. מתכון של סמדר ירדני מכליל

דרגת קושי: קל
ריבת גויאבות של סמדר ירדני מכליל
סמדר ירדני
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

1 ק"ג גויאבות בשלות

1 ק"ג סוכר

מקל קינמון


6 יחידות ציפורן

2 כפות מיץ לימון

הוראות הכנה

חותכים את הגויאבות לקוביות (2 ס"מ בערך) ומכניסים לסיר.

מוסיפים לסיר את הסוכר, מקל הקינמון והציפורן, ומבשלים על אש קטנה, עד שהגויאבות הופכות לשקופות.

מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לבשל.

בודקים על צלוחית זכוכית שטוחה: אם כשמעבירים אצבע בריבה היא משאירה סימן - היא מוכנה וצבע הריבה צריך להיות כתום שקוף מהמם.

בדרך כלל ריבת גויאבה נקרשת מהר, בגלל הפקטין הרב המצוי בפרי.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות