מתכון למוס קשיו טבעוני של משק ברזילי

מוס גבינת קשיו עם קקאו עשוי להיות בסיס להרבה מאוד קינוחים או כקינוח בפני עצמו. מתכון של הקונדיטור אור חיימוביץ' ממשק ברזילי

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הארץ
דירוג הגולשים
5 כוכבים
מוס קשיו
מוס קשיו עם קקאו וקצפת קשיוצילום: בן יוסטר

רכיבים

  • 400 גרם אגוזי קשיו לאחר שלוש שעות השרייה במים, מסוננים
  • 160 גרם שמן קוקוס איכותי
  • 100 גרם מים
  • 140 גרם מייפל טהור אורגני
  • 35 גרם קקאו איכותי

הוראות הכנה

טוחנים במיקסר עד לקבלת מרקם חלק וקצפי. מעבירים לכוסות הגשה, וממלאים כל כוס במוס עד 1/3 מגובהה.

מעל המוס אפשר להוסיף קצפת מקרם קוקוס, אגוזי מלך או פקאן שבורים, שבבי שוקולד מריר איכותי, פירות טריים ופירות יער קפואים טחונים.

מומלץ לכסות את הכוסות בניילון נצמד עד ההגשה, וניתן לשמור את המוס בקירור.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ