מתכון לגבינת קשיו טבעונית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לגבינת קשיו טבעונית

גבינת קשיו יכולה להיות בסיס להרבה מאוד מאכלים טבעונים, החל מפיצות ועד עוגות. מתכון של הקונדיטור זיו סנדלר מהקונדיטוריה Seeds

דרגת קושי: קל
קשיו
דודו בכר
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 3

רכיבים

200 גרם אגוזי קשיו לאחר שעתיים השרייה במים לפחות, מסוננים

50 גרם (רבע כוס) מיץ לימון

50 גרם (רבע כוס) מים

מלח לפי הטעם

2 כפות שמן קוקוס

זעתר

שמן זית

הוראות הכנה

טוחנים בבלנדר את האגוזים, המים והלימון. עוצרים מדי פעם ומגרדים את דפנות הכלי. טוחנים כ–3–4 דקות עד לקבלת מרקם חלק.

מוסיפים שמן קוקוס ומלח.

יוצקים לכלי אחסון אטום, ומפזרים מעל שמן זית וזעתר



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות