מתכון לגבינת קשיו טבעונית

גבינת קשיו יכולה להיות בסיס להרבה מאוד מאכלים טבעונים, החל מפיצות ועד עוגות. מתכון של הקונדיטור זיו סנדלר מהקונדיטוריה Seeds

זיו סנדלר, קונדיטור אורח
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
זיו סנדלר, קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
קשיו

רכיבים

  • 200 גרם אגוזי קשיו לאחר שעתיים השרייה במים לפחות, מסוננים
  • 50 גרם (רבע כוס) מיץ לימון
  • 50 גרם (רבע כוס) מים
  • מלח לפי הטעם
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • זעתר
  • שמן זית

הוראות הכנה

טוחנים בבלנדר את האגוזים, המים והלימון. עוצרים מדי פעם ומגרדים את דפנות הכלי. טוחנים כ–3–4 דקות עד לקבלת מרקם חלק.

מוסיפים שמן קוקוס ומלח.

יוצקים לכלי אחסון אטום, ומפזרים מעל שמן זית וזעתר

תגובות