מתכון

קינוח של גויאבה בחמאה ויין לבן

קינוח של סתיו לחובבי הגויאבות המתקדמים של השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא

דוחול ספאדי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דוחול ספאדי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:2-4 סועדים
קינוח של גויאבה מבושלת בחמאה ויין לבן
קינוח של גויאבה מבושלת בחמאה ויין לבןצילום: טל פז תקשורת

רכיבים

  • 2 גויאבות
  • 4 ציפורן
  • 1 מקל וניל
  • 1 מקל קינמון
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 בקבוק יין לבן
  • 100 גרם חמאה
  • להגשה- כדור גלידת וניל

הוראות הכנה

חותכים כל גויאבה לחצי, בכל חצי נועצים ציפורן אחת.

מעבירים את הגויאבות לסיר בישול, מוסיפים לסיר את כל שאר המרכיבים ומבשלים עד לרתיחה. עם הרתיחה מנמיכים את האש.

מבשלים את הגויאבות עד לריכוך, אבל להיזהר שלא יהיו במרקם של פירה.

מסדרים בצלחת הגשה את הגויאבות, מעליהם שופכים מעט רוטב ומגישים עם כדור גלידת וניל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ