קינוח של גויאבה בחמאה ויין לבן - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קינוח של גויאבה בחמאה ויין לבן

קינוח של סתיו לחובבי הגויאבות המתקדמים של השף דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא

2-4 סועדים דרגת קושי: קל
קינוח של גויאבה מבושלת בחמאה ויין לבן
טל פז תקשורת
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 גויאבות

4 ציפורן
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
1/2 כוס סוכר
1/2 בקבוק יין לבן
100 גרם חמאה

להגשה- כדור גלידת וניל

הוראות הכנה

חותכים כל גויאבה לחצי, בכל חצי נועצים ציפורן אחת.

מעבירים את הגויאבות לסיר בישול, מוסיפים לסיר את כל שאר המרכיבים ומבשלים עד לרתיחה. עם הרתיחה מנמיכים את האש.

מבשלים את הגויאבות עד לריכוך, אבל להיזהר שלא יהיו במרקם של פירה.

מסדרים בצלחת הגשה את הגויאבות, מעליהם שופכים מעט רוטב ומגישים עם כדור גלידת וניל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות