צ'אטני גויאבות בהשראת השף סאנג'יב קאפור - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון צ'אטני גויאבות בהשראת השף סאנג'יב קאפור

השף סאנג'יב קאפור מביא יותר משמץ של שילובים מערביים לבישול ההודי שלו, למשל בצ'אטני גויאבות שכבר נהפך לסימן רשום שלו

דרגת קושי: קל
צ'אטני גויאבות
דרימסטיים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 גויאבות ירוקות

1 עגבנייה בגודל בינוני קצוצה
4-5 שיני שום
3-4 פלפל צ'ילי ירוק
רבע כוס עלי נענע טריים קצוצים
חצי כוס כוסברה טרייה קצוצה
מלח לפי הטעם
חצי כפית אבקת מנגו מיובש

הוראות הכנה

חותכים את הגויאבות לחתיכות קטנות ומנקים מהן את הגרעינים.

מכניסים את הגויאבות החתוכות והנקיות מגרעינים יחד עם פלפלי הצ'ילי הירוקים, השום, חתיכות העגבנייה, הנענע, הכוסברה, המלח ואבקת המנגו למעבד מזון ולטחון עד ליצרת תערובת (אפשר חלקה ואפשר גם בגרסה גסה יותר).



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות