מתכון

צ'אטני גויאבות בהשראת השף סאנג'יב קאפור

השף סאנג'יב קאפור מביא יותר משמץ של שילובים מערביים לבישול ההודי שלו, למשל בצ'אטני גויאבות שכבר נהפך לסימן רשום שלו

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
צ'אטני גויאבות
צ'אטני גויאבותצילום: דרימסטיים

רכיבים

  • 4 גויאבות ירוקות
  • 1 עגבנייה בגודל בינוני קצוצה
  • 4-5 שיני שום
  • 3-4 פלפל צ'ילי ירוק
  • רבע כוס עלי נענע טריים קצוצים
  • חצי כוס כוסברה טרייה קצוצה
  • מלח לפי הטעם
  • חצי כפית אבקת מנגו מיובש

הוראות הכנה

חותכים את הגויאבות לחתיכות קטנות ומנקים מהן את הגרעינים.

מכניסים את הגויאבות החתוכות והנקיות מגרעינים יחד עם פלפלי הצ'ילי הירוקים, השום, חתיכות העגבנייה, הנענע, הכוסברה, המלח ואבקת המנגו למעבד מזון ולטחון עד ליצרת תערובת (אפשר חלקה ואפשר גם בגרסה גסה יותר).

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ