מתכון לפרנץ' טוסט קלאסי של פר דרייר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לפרנץ' טוסט קלאסי של פר דרייר

כך תכינו בבית פרנץ' טוסט צרפתי קלאסי לפי מתכון של מסעדת פר דרייר

דרגת קושי: קל
פרנץ' טוסט של פר דרייר
באדיבות המקום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

רכיבים

4 פרוסות מלחם בריוש

2 ביצים

1 שמנת מתוקה ( 250 מ"ל)

2 טיפות תמצית וניל

100 גרם חמאה

אבקת סוכר

סירופ מייפל טבעי

להגשה:

קרם פרש

סלט פירות (מפירות העונה)

הוראות הכנה

ההכנה:

בקערה מערבבים את הביצים, שמנת מתוקה ותמצית וניל ומערבבים היטב.

טובלים את פרוסות הבריוש בתערובת.

מחממים מחבת וממיסים את החמאה.

מטגנים את פרוסות הלחם עד להזהבה ולאחר מכן מוציאים ומניחים על נייר סופג.

ההגשה:

מניחים את פרוסות הלחם על צלחת, מפזרים אבקת סוכר מעל ומעט סירופ מייפל.

מומלץ להגיש לצד סלט פירות טרי וקרם פרש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות