כריך טופו צרוב - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כריך טופו צרוב

כריך טוב דורש חומרי גלם מצוינים לחם טוב מחיטה מלאה או שיפון, ממרחים טובים. מתכון של רקפת אריאלי, דיאטנית של פרש קיטשן

דרגת קושי: קל
כריך טופו צרוב, פרש קיטשן
מוטי מילרוד

הערכים התזונתיים:

קלוריות - 315 קק"ל, חלבון  - 30 גרם, פחמימות – 47.5 גרם , שומן  - 10.25 גרם.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

2 פרוסות לחם טוב מחיטה מלאה

טחינה גולמית

ג'ינג'ר

רוטב סויה

פטריית פורטובלו גדולה פרוסה לרצועות

100 גרם טופו טרי

פלפל אדום קלוי חתוך לרצועות

שמן זית

עלי רוקט טריים

הוראות הכנה

פורסים את הטופו ל-5-4 פרוסות עבות. מניחים בכלי עמוק ומוסיפים 50 מ"ל רוטב סויה ומעט ג'ינג'ר מגורד. משרים כשעה.

מחממים מחבת, מוסיפים כף שמן ואת הפטריות ומקפיצים כשתי דקות בחום בינוני.

מוסיפים את הטופו עם מעט מהנוזל ואת הפלפל הקלוי. מתבלים במעט פלפל שחור גרוס.

מסירים מהאש.

מורחים על שתי פרוסות הלחם טחינה גולמית ומסדרים עליהן את תערובת הטופו והירקות ללא הנוזלים.

מוסיפים חופן עלי רוקט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות