מתכון |

תבשיל עדשים עם בצל מטוגן, רכז רימונים ועשבים ירוקים

חרראק אוסבעו הוא תבשיל עדשים המוגש עם בצק מטוגן, רכז רימונים, בצל מטוגן והרבה כוסברה ושום. אומרים שהיא קיבלה את שמה שפירושו שורף האצבעות כי לא מתאפקים ודוחפים ידיים לטעום ישר מהסיר ונכווים. מתכון של נוף עתאמנה אסמעיל

נוף עתאמנה אסמעיל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חרראת אוסבעו
צילום: רמי שלוש
נוף עתאמנה אסמעיל
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל

תגובות