זלבייה - מתכון לסופגניות תימניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זלבייה - מתכון לסופגניות תימניות

קינוח שמתהלך על הקו הדק מאוד בין לביבה לסופגניה. מתכון של הקונדיטורית מאיה רביבו, מדן גורמה

דרגת קושי: קל
דודו בכר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 1.0 1 5 3

רכיבים

500 גרם קמח

כף שמרים יבשים

כף מלח

אחד וחצי כפות סוכר

 2 וחצי כוסות מים חמימים לא רותחים

הוראות הכנה

שמים את כל החומרים בקערה ולשים עד שנוצר בצק אחיד.

מכסים את הקערה במגבת ומניחים כשעה שיתפח.

אחרי שעה לשים שוב ומחכים עוד 20 דקות שיתפח.

מחממים שמן במחבת עמוק. מרטיבים את הידיים ויוצרים דיסקיות בצק עגולות ומעבירים לשמן העמוק. מטגנים עד להשחמה קלה ומוציאים לנייר סופג. ניתן להגיש לצד אריסה, רסק עגבניות או כל סלט אחר.

טיפים

לסיפור תולדות הזלבייה וסופגניות ים תיכוניות נוספות - לחצו כאן



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות