מתכון

פודינג צ'יה עם גרנולת סופרפוד של אומינה קדמי

מתכון מתוך הספר "סופרפוד" של אומינה קדמי הנמצא בפרויקט מימון המון

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רוני קשמין
רוני קשמין
דירוג הגולשים
2 כוכבים
דרגת קושי:קל
פודינג צ'יה עם גרנולת סופרפוד
פודינג צ'יה עם גרנולת סופרפודצילום: אסף אמברם

רכיבים

לפודינג:

לגרנולת סופרפוד:

הוראות הכנה

הכנת הפודינג:

מערבבים את החלב עם המאקי, המייפל והווניל

מוסיפים את הצ׳יה ומערבבים

מניחים להשריה כחצי שעה ומערבבים  מדי פעם את הפודינג

הכנת הגרנולה:

משרים את הכוסמת והפקאן כשעתיים, שוטפים ומסננים לקערה גדולה

בקערה נפרדת מכינים את הרוטב – סילאן, וניל וקינמון

מערבבים את הקערה הגדולה עם כל שאר המרכיבים

מייבשים במייבש מזון כ-12 שעות או בתנור שחומם ל-100 מעלות למשך חצי שעה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ