פודינג צ'יה עם גרנולת סופרפוד של אומינה קדמי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פודינג צ'יה עם גרנולת סופרפוד של אומינה קדמי

מתכון מתוך הספר "סופרפוד" של אומינה קדמי הנמצא בפרויקט מימון המון

דרגת קושי: קל
פודינג צ'יה עם גרנולת סופרפוד
אסף אמברם
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 2.0 1 5 2

רכיבים

לפודינג:

כוס חלב שקדים

3 כפות זרעי צ׳יה 
כפית אבקת מאקי בר׳יס
כף מייפל 
רבע כפית תמצית וניל

לגרנולת סופרפוד:

2 כוסות כוסמת 

חצי כוס פקאן
חצי כוס גוג׳י ברי׳ס
חצי כוס שבבי קקאו 
כף וחצי אבקת קינמון
חצי כפית תמצית וניל
3 כפות סילאן

הוראות הכנה

הכנת הפודינג:

מערבבים את החלב עם המאקי, המייפל והווניל

מוסיפים את הצ׳יה ומערבבים

מניחים להשריה כחצי שעה ומערבבים  מדי פעם את הפודינג

הכנת הגרנולה:

משרים את הכוסמת והפקאן כשעתיים, שוטפים ומסננים לקערה גדולה

בקערה נפרדת מכינים את הרוטב – סילאן, וניל וקינמון

מערבבים את הקערה הגדולה עם כל שאר המרכיבים

מייבשים במייבש מזון כ-12 שעות או בתנור שחומם ל-100 מעלות למשך חצי שעה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות