מתכון

פודינג צ'יה עם גרנולת סופרפוד של אומינה קדמי

מתכון מתוך הספר "סופרפוד" של אומינה קדמי הנמצא בפרויקט מימון המון

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רוני קשמין
רוני קשמין
דירוג הגולשים
2 כוכבים
דרגת קושי:קל
פודינג צ'יה עם גרנולת סופרפוד

רכיבים

לפודינג:

  • כוס חלב שקדים
  • 3 כפות זרעי צ׳יה
  • כפית אבקת מאקי בר׳יס
  • כף מייפל
  • רבע כפית תמצית וניל

לגרנולת סופרפוד:

  • 2 כוסות כוסמת
  • חצי כוס פקאן
  • חצי כוס גוג׳י ברי׳ס
  • חצי כוס שבבי קקאו
  • כף וחצי אבקת קינמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • 3 כפות סילאן

הוראות הכנה

הכנת הפודינג:

מערבבים את החלב עם המאקי, המייפל והווניל

מוסיפים את הצ׳יה ומערבבים

מניחים להשריה כחצי שעה ומערבבים  מדי פעם את הפודינג

הכנת הגרנולה:

משרים את הכוסמת והפקאן כשעתיים, שוטפים ומסננים לקערה גדולה

בקערה נפרדת מכינים את הרוטב – סילאן, וניל וקינמון

מערבבים את הקערה הגדולה עם כל שאר המרכיבים

מייבשים במייבש מזון כ-12 שעות או בתנור שחומם ל-100 מעלות למשך חצי שעה

תגובות