סלט לימונים מקורמלים וסומק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט לימונים מקורמלים וסומק

החורף כאן משופע בעשבי תיבול טריים, במיני חסות שונים, בשורשים מוצקים ובפירות הדר

4 מנות דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

10 לימקווט (לימון ננסי)

שטופים וחצויים
2 כפות שמן זית
2 כפיות סוכר
250 גרם (20 עגבניות)
עגבניות שרי שטופות וחצויות
חצי בצל אדום קלוף ופרוס
לחצאי טבעות דקות
חצי כוס עלי נענע
שטופים ומיובשים
חופן ראשד או עלי רוקט
שטוף ומיובש
5 מלפפונים קטנטנים או
2 בינוניים פרוסים לעיגולים
3 צנוניות שטופות ופרוסות לעגולים דקים
פלפל ירוק חריף פרוס
לעיגולים לפי הטעם
חופן קרוטונים

רוטב:

רבע כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון
שן שום כתושה
כפית סומק
חצי כפית מלח

הוראות הכנה

מחממים מחבת עם שמן זית וסוכר. מניחים את הלימונים כשהצד החתוך כלפי מטה ומקרמלים למשך 5-10 דקות, עד שהשחימו יפה. מוציאים מהמחבת ללא השמן. מערבבים בקערה את כל החומרים כולל חומרי הרוטב, מערבבים היטב, זורים קרוטונים ועוד קצת סומק ומגישים מיד



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות