עוגת תפוזים בחמש דקות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת תפוזים בחמש דקות

זאת אחת מהעוגות הקבועות שלי בחורף, אני אופה אותה כמעט בכל שבוע. גם קלה להכנה וגם טעימה במיוחד

תבנית לאינגליש קייק דרגת קושי: קל
עוגת תפוזים בחמש דקות
לימור לניאדו תירו
7תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

100 גרם חמאה רכה מאוד

3/4 כוס (150 גרם) סוכר

2 ביצים

מכל שמנת חמוצה

גרידה משני תפוזים

2 כפות מיץ תפוזים

כוס ורבע (175 גרם) קמח תופח מנופה

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-170 מעלות. טורפים חמאה, סוכר, ביצים ושמנת חמוצה בקערה גדולה עם מטרפה ידנית עד קבלת תערובת חלקה. מוסיפים גרידת תפוז, מיץ תפוזים ושמנת חמוצה ומערבבים היטב. מוסיפים בבת אחת את הקמח המנופה לבלילה ומערבבים מעט מאוד. מוסיפים שוקולד קצוץ ומערבבים מעט. יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת ואופים 50 דקות. מצננים. שומרים בטמפרטורת החדר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות