עוגת גזר־בננות טבעונית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגת גזר־בננות טבעונית

הוא הופך את העוגה ללחה, אוורירית ומתוקה במידה. עכשיו כשהסוכר יורד מגדולתו אפשר לחזור אל המלך הטבעי שתמיד היה שם. אין כמוהו גזר

תבנית אינגליש קייק משומנת דרגת קושי: קל
עוגת גזר־בננות טבעונית
לימור לניאדו תירו
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 5

רכיבים

תבנית אינגליש קייק משומנת

4 בננות בשלות ומעוכות

2 כוסות גזר מגורר (200 גרם)

רבע כוס מיץ תפוזים

2 כפות קוניאק או ליקר אמרטו

חצי כוס שמן זית

3/4 כוס דחוסה (150 גרם) סוכר חום כהה

גרידת תפוז

2 כוסות (280 גרם) קמח מנופה

כפית וחצי אבקת אפייה

חצי כפית סודה לשתייה

חצי כפית מלח

אבקת סוכר לזרייה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל–180 מעלות. מערבבים בקערה בננות, גזר, מיץ תפוזים וקוניאק ומשרים כמה דקות, מערבבים מדי פעם. מנפים לקערה נוספת קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח, מערבבים מעט. מוסיפים לקערה עם הגזר והבננות שמן זית, סוכר וגרידת תפוז. מערבבים היטב ומוסיפים ובבת אחת את כל היבשים. מערבבים קלות (לא יותר מדי). יוצקים לתבנית משומנת ואופים 50 דקות. מצננים וזורים אבקת סוכר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות