קציצות דגים ברוטב - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות דגים ברוטב

השימוש בשלושה סוגי דגים בצבעים שונים במנה מאפשר לנו ליהנות מהיתרונות של כל אחד ולקבל קציצה עם טעם מורכב ומעניין. השילוב עם רוטב הרימונים ויוגורט העיזים מעניק למנה קלילות ורעננות נוספת. מתכון של אסף טלומק ממסעדת "על המים" בהרצליה

4 מנות דרגת קושי: בינוני
קציצות דגים ברוטב סלונה ויוגורט
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לרוטב:

4 בצלים לבנים חתוכים לרצועות

4 עגבניות אדומות פרוסות

1 חופן עלי נענע מופרדים מהגבעול וקצוצים דק

 4כפות רכז רימונים

מעט מלח לתיבול

לקציצות דגים:

300 גרם טונה אדומה

300 גרם סלמון

300 גרם לוקוס

צרור כוסברה קצוצה

בצל קצוץ דק

קוביות מעגבנייה אחת ללא הקליפה והזרעים

מלח

להגשה:

יוגורט עזים

הוראות הכנה

הכנת הרוטב:

מטגנים את הבצל במעט שמן על אש נמוכה עד לריכוך וקבלת צבע זהוב יפה.

מוסיפים את העגבניות, רכז הרימונים והנענע וממשיכים בבישול על אש נמוכה עד לקבלת רוטב גס וסמיך.

הכנת הקציצות:

טוחנים את הדגים במטחנת בשר או במעבד מזון ומערבבים עם שאר המרכיבים. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.

יוצרים קציצות לא גדולות מדי (עד 50 גרם לקציצה).

צורבים על מחבת חמה את הקציצות משני הצדדים ומכניסים לתנור בחום גבוה לעוד כ- 4 דקות.

הרכבת המנה

יוצקים רוטב על הצלחת ולצידו יוגורט עזים.

מניחים את הקציצות מפוזרות על הרוטב והיוגורט.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות