סלט שורשים לא כמו של כולם - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט שורשים לא כמו של כולם

לימור לניאדו תירוש משדרגת את סלט השורשים שכולם מכינים

6 מנות דרגת קושי: קל
סלט שורשים
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 שומר שטופים ללא הענפים והגלדים החיצוניים הקשים

2 כפות שמן זית

רבע כפית מלח

מעט פלפל שחור גרוס גס

1 קולורבי קלוף

4 צנוניות קטנות פרוסות לעיגולים דקים

צרור אורוגולה או רוקט גדול

 

לרוטב:

4 כפות מיץ לימון

רבע כוס שמן זית

חצי שן שום קצוצה

חצי כפית מלח אטלנטי

 

להגשה: שקדים מולבנים פרוסים קלויים עד הזהבה

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות. פורסים 3 יחידות שומר לאורך, לשמיניות. מניחים בתבנית צלייה וצולים עד להתרככות והזהבה, בין 40-30 דקות. את השומר הנותר חוצים ופורסים לחצאי עיגולים דקים ככל האפשר (מומלץ לפרוס במנדולינה). חותכים את הקולרבי לרבעים ופורסים לפרוסות דקות ככל האפשר (מומלץ לפרוס במנדולינה). בקערה מערבבים שומר צלוי, שומר טרי, קולורבי, צנוניות ואורוגולה. בצנצנת עם מכסה מערבבים את חומרי הרוטב היטב. מוזגים את הרוטב על הסלט, מערבבים ומפזרים מעל שקדים קלויים. מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות