עוף בלימקווט וזיתים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוף בלימקווט וזיתים

6-8 מנות דרגת קושי: קל
עוף בלימקווט וזיתים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

עוף וחצי מחולק או 14 שוקי עוף

3 כפות שמן זית
3 ענפי סלרי קצוצים
8 שיני שום קלופות
15 לימוני לימקווט חתוכים לרבעים ומגולענים
רבע כוס זיתים ירוקים משובחים
2 עגבניות קצוצות לקוביות גדולות
4 כפות מיץ לימון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
רבע כפית כורכום
2 כפיות סוכר חום
צ'ילי גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

בסיר רחב ושטוח מוזגים שמן ומטגנים סלרי למשך חמש דקות. מוסיפים שום, לימוני לימקווט וזיתים, ומטגנים חמש דקות נוספות. מוסיפים עגבניות, מיץ לימון ותבלינים ומבשלים מכוסה חמש דקות. מגבירים מעט את הלהבה, מוסיפים את חלקי העוף, מערבבים ומכסים. מבשלים 20 דקות. מערבבים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה למשך שעה. העוף במיטבו ביום המחרת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות