ריבת לימקווט - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ריבת לימקווט

דרגת קושי: קל
ריבת לימקווט
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 קילו לימוקווט חתוכים לרבעים ומגולענים

2 כוסות (400 גרם) סוכר

הוראות הכנה

מניחים לימונים בסיר בינוני, מוזגים מים עד כיסוי - ועוד כוס מים, ומביאים לרתיחה. מבשלים חמש דקות ומסננים. מניחים בסיר את הלימונים המבושלים ואת הסוכר ומבשלים מכוסה על אש בינונית עד המסת הסוכר. מורידים את המכסה ומבשלים על אש קטנה תוך בעבוע עדין למשך שעה. שומרים בצנצנת מעוקרת במקרר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות