בראוניז ממכר עם שוקולד וטופי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בראוניז ממכר עם שוקולד וטופי

בראוניז שלושת השוקולדים מיועד למכורים למתוק בלבד

דרגת קושי: קל
בראוניז שלושה צבעים וטופי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

רכיבים

חומרים לבראוניז:


120 גרם חמאה

275 גרם שוקולד מומס

57 גרם קקאו

155 גרם קמח

3 גרם אבקת אפייה

קורט מלח

300 גרם סוכר

3 ביצים

9 גרם תמצית וניל

55 גרם שוקולד צ'יפס חלב

50 גרם שוקולד ציפס לבן

לטופי:

150 גרם סוכר

70 גרם שמנת מתוקה

35 גרם חמאה

הוראות הכנה

ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (סיר אדים), מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב. בקערת מיקסר עם וו הקצפה, מקציפים ביצים, סוכר ותמצית וניל לקצף יציב ואחיד. מוסיפים את הקמח, המלח, אבקת האפייה והסוכר ומוסיפים את תערובת השוקולד וממשיכים לערבב. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים קלות. מחממים תנור לחום של 175 מעלות. על גבי תבנית עם נייר אפייה משטחים את התערובת ואופים כ-35 דקות.

לטופי:

בסיר מביאים את השמנת המתוקה לחימום. במחבת שמים את החמאה והסוכר ויוצרים קרמל. מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה וטורפים היטב עד לקבלת רוטב אחיד, מסירים מהאש ומקררים. 

ההגשה:

כשהטופי מוכן וחם מורחים בעזרת לקקן או סכין לא משוננת מעל הבראוניז.

ניתן לפזר מעל שקדים ואגוזים לקישוט ושייתן קראנצ'יות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות