מתכון

מרק ערמונים חגיגי של אביב משה

זה לא מרק מנחם כמו מרק שעועית או עדשים, זה מרק אירופאי מפואר יותר. וכמה שהתהליך קצר התוצאה נראית כאילו השקענו המון

אביב משה, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אביב משה, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מרק ערמונים חגיגי

רכיבים

  • 1 ליטר חלב
  • 2 חבילות ערמונים בוואקום
  • 2 כפות דבש
  • מלח, לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים חלב בסיר ומוסיפים ערמונים, דבש ומעט מלח.

מבשלים 10 דקות וטוחנים בבלנדר לקרם חלק.

מוזגים לקערות ומקשטים במעט שמנת מוקצפת או קצף חלב מעל המרק.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ