קרפצ'יו בקר וערמונים מסוכרים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קרפצ'יו בקר וערמונים מסוכרים

אינטרפרטציה לקרפצ'יו, שהערמונים מכניסים בה מתיקות. כמו במנה הקלאסית, נשארו הרוקט, שמן הזית והפרמז'ן אבל הצטרפה לחגיגה גם הטחינה, שנותנת טוויסט ועניין.

דרגת קושי: קל
קרפצ'יו ערמונים
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

200 גרם פילה בקר איכותי

שמן זית

מלח

פרמז׳ן

טחינה גולמית

חופן אורוגולה

15 ערמונים קלויים בתנור או חבילת ערמונים בוואקום

100 מ״ל מים

100 גרם סוכר

הוראות הכנה

מחממים סוכר ומים ומוסיפים את הערמונים, מזגגים למשך כמה דקות את הערמונים ומצננים.

פורסים את הפילה דק ככל האפשר ומשטחים אותו מעט במידת הצורך.

מניחים על צלחת את הקרפצ'יו, מפזרים מעט מלח, שמן זית, מזלפים מעט טחינה, חוצים את הערמונים ומניחים על הקרפצ׳יו.

מקשטים במעט עלים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות