מתכון |

קרפצ'יו בקר וערמונים מסוכרים

אינטרפרטציה לקרפצ'יו, שהערמונים מכניסים בה מתיקות. כמו במנה הקלאסית, נשארו הרוקט, שמן הזית והפרמז'ן אבל הצטרפה לחגיגה גם הטחינה, שנותנת טוויסט ועניין.

אביב משה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אביב משה
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
קרפצ'יו ערמונים
צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 200 גרם פילה בקר איכותי
  • שמן זית
  • מלח
  • פרמז׳ן
  • טחינה גולמית
  • חופן אורוגולה
  • 15 ערמונים קלויים בתנור או חבילת ערמונים בוואקום
  • 100 מ״ל מים
  • 100 גרם סוכר

הוראות הכנה

מחממים סוכר ומים ומוסיפים את הערמונים, מזגגים למשך כמה דקות את הערמונים ומצננים.

פורסים את הפילה דק ככל האפשר ומשטחים אותו מעט במידת הצורך.

מניחים על צלחת את הקרפצ'יו, מפזרים מעט מלח, שמן זית, מזלפים מעט טחינה, חוצים את הערמונים ומניחים על הקרפצ׳יו.

מקשטים במעט עלים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ