סינטה רביולי ערמונים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סינטה רביולי ערמונים

מנה שהיא חגיגה של ממש: סינטה צרובה שקרם הטונקה הוא שידוך מדהים בשבילה וכמובן, הפחמימה המגניבה של רביולי הערמונים

דרגת קושי: קל
סינטה רביולי ערמונים
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 נתחי סינטה במשקל 200 גרם כל אחד

לבצק:

חצי קילו קמח לבן

5 ביצים

5 גרם מלח

למילוי:

150 מ״ל חלב

15 ערמונים קלויים בתנור או חבילת ערמונים בוואקום

מלח

1 כף דבש

לקרם:

1 קילוגרם ארטישוק ירושלמי מקולף

4 פולי טונקה

1 ליטר חלב

1 ליטר מים

200 מ״ל שמנת מתוקה

מלח

הוראות הכנה

לבצק:

מערבלים את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק, מומלץ להיעזר במיקסר.

מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס״מ.

למילוי:

מבשלים בסיר את מרכיבי המילוי וטוחנים למרקם חלק.

מניחים מעט מהמילוי במרכז כל עיגול בצק וסוגרים לצורת חצי עיגול, מהדקים היטב.

לקרם:

בסיר- מוזגים את המים והחלב ומוסיפים הארטישוק.

קוצצים את פולי הטונקה, מוסיפים לסיר ומבשלים עד רכות.

מעבירים את התערובת לבלנדר, מוסיפים את המלח והשמנת המתוקה וטוחנים עד שנוצר קרם חלק.

מתבלים את הסינטה במלח ופלפל וצורבים במחבת משני הצדדים, עד למידה הרצויה.

חולטים בסיר עם מים את הרביולי כ-3 דקות.

על צלחת מניחים כף גדושה מהקרם, על הקרם מניחים את הסינטה והרביולי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות