קציצות בשר קלאסיות מטוגנות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות בשר קלאסיות מטוגנות

מתכון בן יותר מ-80 שנה לקציצות שאפשר אחר כך להוסיף גם לרוטב אהוב ולהגיש. מתכון של זמי שרייבר

10-15 קציצות דרגת קושי: קל
קציצות בקר מטוגנות
תומר אפלבאום

אפשר לאכול אותן כמו שהן (והכי טעים לאכול מהאש ישר, כמו שהילדים שלי אוהבים), אבל אם חשקה נפשכם בקציצות ברוטב, אני מציע להכין אותן לפי המתכון המצורף ולטגן חצי טיגון. אחר כך הכינו רוטב אהוב (עגבניות / שום / ירקות), הוסיפו לו את הקציצות ובשלו יחד למשך 4-5 דקות.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי קילו בשר צוואר טחון

1 בצל קצוץ

1 תפוח אדמה חתוך לקוביות

1 קישוא חתוך לקוביות

2 שיני שום כתושות

חופן פטרוזיליה קצוצה

שתי ביצים

כוס פירורי לחם

חצי כפית פפריקה

מלח

פלפל

שמן קנולה

הוראות הכנה

טוחנים את הירקות במעבד מזון (בצל, קישוא, תפוחי אדמה, שום, פטרוזיליה) מעבירים לקערה ומוסיפים את הבשר, את הביצים ואת התבלינים.

לשים עד לקבלת מסה אחידה. יוצרים קציצות ומצפים היטב בפירורי לחם.

מחממים מחבת עם 1/2 ס"מ גובה של שמן ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד הזהבה כ-4-5 דקות מכל צד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות